THE MINIMAL

הבית המינימליסטי - תל אביב
קוטג' 230 מ"ר 4 מפלסים
צילום - נויה שילוני חביב

שיפוץ מקיף לקוטג' מיושן, חשוך ועמוס לעייפה. בעלי הנכס, משפחה צעירה, בקשו חלל פתוח, בהיר ומואר, חף מקישוטים מיותרים. התכנון לקח בחשבון את הרהיטים הקיימים של המשפחה והתאמתם למרחבים המחודשים.


בחלל המרכזי נפתחו חלונות גדולים לגינה הקטנה והמוארת והכנסנו עניין עם חיפוי קיר בריקים בסלון להגדרת אזור הישיבה. מטבח הפורמייקה הלבן מלמד שניתן לקבל תוצאה עשירה ויפה גם בתקציב יחסית נמוך. הלקוחות ביקשו לוותר על פינת אוכל סטנדרטית, שלא מתאימה לצורת החיים שלהם. במקום זאת, מיקמנו אי במטבח שמתפקד כפינת האוכל העיקרית בבית וכולל 7 מקומות ישיבה.


חדר השינה הראשי גם הוא עבר טיפול מדויק, שכלל הרחבת דלת צרה לחלון ויטרינה גדול למרפסת נוי וביטול חדר הארונות ליצירת חלל פתוח ונוח. חדר הרחצה שופץ במלואו והותאם לסגנון וטעמם האישי של בעלי הבית.


הבית אתגר את הנשמה המקסימליסטית שלי, כשרואה את המרחב המהמם היום, מודה … הקירות הבהירים ממש לא ריקים. הם מלאים בפרטים ויוצרים רקע לחלל מינימליסטי מושלם.




נייד: 053-7558344  |   אי-מייל: sigaliotd@gmail.com